Incepând cu 20 aprilie, ora 18.30, ceainaria Tabiet devine spatiul in care puteti lua contact cu universul vizual caracterizat de contraste al Aureliei Chiru. Tabiet gazduieste astfel expozitia „Bistro” a tinerei artiste din cadrul comunitatii de arta Vreausapictez, intre 20 aprilie si 3 mai.
Aurelia a mai expus lucrari in cadrul concursului Vespasian Lungu din 2008, de la Braila, unde picturile i-au fost apreciate si premiate. „Atât in zona peisajului, cât si in cea a elementelor din lumea nonfigurativului geometric, Aurelia Chiru se exprima cu usurinta, creeaza imagini personale si originale. Fie ca alege o gama cromatica sobra, cu densitati de materie, fie ca se ridica la tonuri inalte, luminoase, imaginea pictata capata calitati diafane, cu rezonante bogate, catifelate” este aprecierea Iulianei Florea Lucan, expert consultant si profesor la scoala de Arta Bucuresti.
Comunitatea de arta Vreausapictez este prima comunitate web 2.0 dedicata artelor vizuale din România (pictura, desen, fotografie, video, produse hand made etc.). Platforma este un loc de intâlnire unde artistii isi expun si discuta lucrarile. Activitatea Vreausapictez include si evenimente precum vernisajul Aureliei – al doilea organizat de Comunitate – menite sa aduca artistii si pasionatii de arta in legatura directa, depasind mediul online.
Asadar, marti 20 aprilie este o ocazie de a discuta lucrarile expuse cu cea care le-a creat si nu numai. Va asteptam pe strada Ionescu Gion, nr. 9, pentru a descoperi un nou stil, un nou tip de univers pictural in lucrarile Aureliei Chiru.

http://www.comunitateadearta.com/profile/AureliaChiru