Echipa ArtClue lanseaza in luna mai primul numar al revistei de arta contemporana cu acelasi nume. ArtClue se concentreaza asupra domeniului artelor vizuale si are ca scop promovarea tinerilor artisti români  si a galeriilor, ca spatii de intâlnire cu arta contemporana.

Spre deosebire de alte reviste, ArtClue va propune conceptul de interviu ca forma de prezentare a artistilor, dar nu numai. Veti citi si interviuri cu manageri de galerii, critici, curatori etc., dialogul devenind astfel unul avizat, fara a inceta sa fie accesibil. in paginile acestui prim numar veti cunoaste o serie de artisti precum Sorin Oncu, Florin Ciulache, Lia Perjovschi, Elena Andrei sau Ioana Ursa, precum si curatori ca Simona Vilau sau Katia Schurl. De asemenea, va prezentam Anaid Art Gallery, despre care vorbeste managerul general al galeriei, Diana Dochia, si muzeul Kunsthaus Graz din Austria. Tot aici veti gasi si recomandari referitoare la evenimentele expozitionale curente.

Fara sa fie o revista de teorie artistica, ArtClue reuseste sa defineasca, prin intermediul discutiilor libere cu specialisti din domeniu, câtiva termeni esentiali, poate inca neclari pe piata culturala româneasca, cum este, de exemplu, curatorul si rolul acestuia.
ArtClue joaca rolul unui comunicator eficient intre artist si receptori. Este o platforma de discutie prietenoasa care ofera informatii necesare fiecarui cititor pasionat de arta contemporana. 

Primul numar al revistei ArtClue poate fi consultat la   
http://bit.ly/aMG6Ci
Asteptam impresiile si sugestiile voastre la contact@artclue.net

One thought on “S-a lansat primul numar al revistei de arta contemporana, ArtClue!”

  1. Ma bucur sa va cunosc,va doresc mult succes,sunteti foarte buni.As fi fericita daca as obtine un abonament.

    Astept un raspuns.Coletul poate veni prin curierat la adresa SC LTMA CONF Str.Calea Severinului Nr 1 TG-JIU Gorj
    Tel 0730010204

Comments are closed.